طراحی سایت نیکداد با برترین کیفیت در ایران
Search
Close this search box.

مشاوره رایگان

09114617261

فریمورک Framework چیست؟

فریمورک Framework چیست؟
زمان مطالعه: 8 دقیقه

فریمورک Framework چیست؟

به عنوان یک برنامه نویس وقتی ابزارهایی را در اختیار دارید که برای کمک به پروژه های شما طراحی شده اند تا نیازی به طراحی از اول یا صفر ندارید. فریم ورک ها در واقع نرم افزارهایی هستند که توسعه دهندگان و برنامه نویسان برای ساخت اپلیکیشن ها از آنها استفاده می کنند.

فریمورک Framework چیست؟

فریم ورک چیست؟

از آنجایی که فریم ورک ها اغلب توسط چندین مهندس نرم افزار و برنامه نویس با تجربه ساخته ، آزمایش و بهینه سازی شده اند ، فریم ورک ها نرم افزاری همه کار و قوی کارآمدی هستند. استفاده از این فریمورک های نرم افزاری برای توسعه برنامه هاست که به شما این قابلیت را می دهد بر روی عملکرد سطوح بالای برنامه متمرکز شوید. به این دلیل است که هر عملکرد سطح پایین توسط خود چارچوب مراقبت می شود.

فریم ورک چیست

چرا از Frameworks استفاده می کنیم؟

توسعه نرم افزار یک فرآیند پیچیده ای است. این کار به تعداد زیادی عملیات از جمله کدنویسی، طراحی و آزمایش نیاز دارد. فقط برای بخش کدنویسی ، برنامه نویسان باید از نحو ، اعلان ها ، جمع آوری ، عبارات ، استثناها و موارد دیگر مراقبت بکنند. فریم ورک های نرم افزاری زندگی را برای توسعه دهنده ها آسانتر می کنند و به آنها این امکان را می دهند تا کنترل کل فرآیند توسعه نرم افزاری یا بیشتر از آن یک پلتفرم واحد را در دست بگیرند.

فریمورک Framework چیست؟

مزایای استفاده از فریمورک نرم افزاری:

  • به ایجاد شیوه های برنامه نویسی بهتر و استفاده مناسب از الگوهای طراحی کمک می کنند.
  • کدها را امن تر می کنند
  • از کدنویسی تکراری و اضافی جلوگیری می کند
  • به توسعه مداوم کدنویسی با اشکالات کمتر کمک می نماید
  • کار را بر روی فناوری های پیچیده تر آسان می کند.
  • می تواند چارچوب نرم افزاری خودش را ایجاد کرده یا به چارچوب های متن باز کمک نماید. از این رو بهبود مستمر در عملکرد وجود دارد
  • چندین بخش کد و عملکرد پیش ساخته و از پیش آزمایش شده در آن وجود دارد و باعث می شود تا برنامه ها قابل اعتمادتر باشند.
  • تست و اشکال زدایی کدها را بسیار ساده تر می کند و حتی توسط برنامه نویسانی که مالک کد نیستند نیز قابل انجام باشد.
  • زمان مورد نیاز برای توسعه یک برنامه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

 

فریمورک Framework چیست؟

در یک Framework چه اتفاقی می افتد؟

زمانی که یک فریم ورک نرم افزاری را نصب می کنید ، اولین چیزی که باید به آن توجه نمایید نیازمندی های سیستم است. زمانی که یک فریم ورک نصب و پیکربندی می شود یک ساختار دایرکتوری ایجاد می کند.

به عنوان مثال شکل. (i) ساختار دایرکتوری Laravel Framework را نشان می دهد. هر کدام از این پوشه ها می توانند دایرکتوری های اضافی داشته باشند. دایرکتوری‌ها می‌توانند فایل‌ها، کلاس‌ها، روال‌های آزمایشی، قالب‌ها و غیره نیز داشته باشند.

فریمورک Framework چیست؟

               fig. (i)

فریمورک Framework چیست؟

تفاوت بین کتابخانه و فریم ورک :

برخی از افراد ممکن است تصویر کنند که یک فریمورک در واقع نرم افزاری کامل از کتابخانه هاست ، همانطور که کتابخانه ها مجموعه ای از روال های از پیش کامپایل شده هستند. با این حال این درست نیست زیرا همه چارچوب های نرم افزاری از کتابخانه ها استفاده نمی کنند یا به آنها وابسته نیستند.

تفاوت بین یک کتابخانه و یک فریمورک در این است که دومی کد را فراخوانی می کند ، در مقابل این ، کد کتابخانه نرم افزار را فراخوانی می کند. اجازه دهید با یک مثال خدمتتان توضیح دهیم.

curl یک کتابخانه در PHP است. هنگامی که از توابع curl استفاده می کنید، کد PHP آن تابع خاص را در کتابخانه curl فراخوانی می کند. کد شما تماس گیرنده است و کد کتابخانه تماس دهنده می باشد. زمانی که از یک فریم ورک پی اچ پی همانند لاراول استفاده می کنید ، این رابطه وارونه می شود و بنابراین فریم ورک نرم افزار کد برنامه نوشته شده در فریم ورک را فراخوانی می کند. این از نظر فنی به عنوان وارونگی کنترل (IoC) شناخته می شود.

فریمورک Framework چیست؟

زبان برنامه نویسی در مقابل فریم ورک

یک زبان برنامه نویسی به کامپیوتر می گوید که چه کاری باید انجام دهد. هر زبان برنامه نویسی دارای یک نحو و مجموعه ای از قوانین خاص بوده که هر بار که کد نوشته می شود باید رعایت شود. یک چارچوب نرم افزاری بر روی یک زبان برنامه نویسی ساخته شده است. مثلا:

Rails که به عنوان Ruby on Rails نیز شناخته می شود، یک چارچوب وب است که بر روی زبان برنامه نویسی Ruby ساخته شده است. جنگو و فلاسک دو فریمورک وب متفاوت هستند که بر روی زبان برنامه نویسی پایتون ساخته شده اند. از این رو، آنها به عنوان چارچوب های پایتون نیز شناخته می شوند. React و Angular چارچوب‌های وب فرانت هستند که بر روی زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت ساخته شده‌اند.

فریمورک Framework چیست؟

تفاوت بین کتابخانه و فریم ورک

فریمورک Framework چیست؟

انواع فریم ورک ها :

به عنوان یک توسعه دهنده ، باید به دنبال فریمورک هایی باشید که بهترین وجه ممکن را با نیازهای شما مطابقت داشته باشند. فریمورک های نرم افزاری برای همه ژانرهای برنامه نویسی نرم افزار وجود دارد ، چه بر روی یک وب سایت کار می کند ، چه علم داده ، مدیریت پایگاه داده و یا برنامه های کاربردی تلفن همراه.

انواع مختلفی از فریم ورک های نرم افزاری وجود دارند که توسعه برنامه های کاربرای را برای طیف گسترده ای از حوزه های توسعه برنامه آسانتر می کند. اجازه دهید برخی از فریم ورک های نرم‌افزاری که امروزه رایج هستند را بررسی کنیم:

 

فریم ورک های کاربردی وب

  1. انگولار

در واقع Angular یک فریمورک زبان JS منبع باز مبتنی بر تایپ اسکریپت می باشد که برای ساخت آسان برنامه های کاربردی وب سایت بکار می رود. انگولار چالش های توسعه برنامه ها را با ترکیب قالب‌های اعلامی، تزریق وابستگی، ابزارهای انتها به انتها و موارد دیگر حل می‌کند. انگولار به توسعه دهندگان این قابلیت را می دهد تا برنامه هایی را بسازند که بر روی وب ، موبایل و دسکتاپ کار کند. فریم ورک محبوب جاوا اسکریپت در برنامه ها و سایت های عمومی مانند Google Cloud Platform و AdWords و همچنین بسیاری از ابزارهای داخلی گوگل استفاده می شود.

فریمورک Framework چیست؟

برخی از وب سایت های محبوب که با استفاده از AngularJS توسعه یافته اند عبارتند از:

– نتفلیکس
– پی پال
– Upwork
– یوتیوب
– جانگو

Django یا جنگو یک چارچوب برنامه وب رایگان و اوپن سورس می باشد که به زبان پایتون نوشته شده است. جنگو که توسط تیمی از برنامه نویسان با تجربه ساخته شده است ، از توسعه وب سایت مراقبت می کند تا توسعه دهندگان بتوانند بدون اختراع مجدد Wheel ، روی نوشتن برنامه ها تمرکز کنند. سازمان های بزرگ به طور فعال از جنگو در توسعه وب سایت ها استفاده می کنند. برخی از سایتهای مشهور دنیا با استفاده از جنگو توسعه یافتنه اند عبارتند از :

– Disqus
– اینستاگرام
– موزیلا
– پینترست

فریمورک Framework چیست؟

انواع فریم ورک ها

فریمورک Framework چیست؟

2. لاراول

لاراول یک چارچوب برنامه کاربردی وب مبتنی بر پی اچ پی به طور کاملا رسا و زیبا می باشد. چارچوب اوپن سورس که از الگوی طراحی مدل-نما-کنترلر پیروی می کند که قوی و قابل درک است. طبق گفته گوگل ترندز، لاراول موقعیت قدرتمندترین فریم ورک PHP را به دست آورده است که یک پلتفرم استاندارد و پر از ویژگی را برای توسعه برنامه های کاربردی وب PHP با کارایی بالا ارائه می دهد.

برخی از وب سایت های معروف توسعه یافته با استفاده از لاراول عبارتند از:

– Alison.com
– Barchart.com
– Neighborhood Lender
– World Walking

 

فریم ورک های DataScience

1. آپاچی اسپارک

Apache Spark یک موتور تجزیه و تحلیل یکپارچه برای پردازش داده در مقیاس بزرگ است. با استفاده از Apache Spark می‌توانید به سرعت برنامه‌ها را در جاوا، اسکالا، پایتون، R و SQL بنویسید.

بیش از 3000 شرکت از Apache Spark استفاده می کنند، از جمله :

– آمازون
– سیسکو
– Databricks
– Hortonworks
– مایکروسافت
– اوراکل
– Verizon
– ویزا

 

2. PyTorch

PyTorch در واقع یک یک چارچوب یادگیری ماشین منبع باز است که فرآیند را از تحقیق و نمونه سازی تا استقرار تولید سرعت می بخشد. که عمدتا توسط گروه تحقیقاتی هوش مصنوعی فیس بوک توسعه یافته است، می تواند با پایتون و همچنین ++C استفاده شود. PyTorch برای بینایی کامپیوتری و پردازش زبان طبیعی (NLP) استفاده می شود. برخی از وب سایت های معروف توسعه یافته با استفاده از PyTorch عبارتند از:

  • Comcast
  • Exelon
  • Trifo
  • Quadient

فریمورک Framework چیست؟

3. TensorFlow

TensorFlow یک چارچوب منبع باز سرتاسر برای یادگیری ماشین (ML) است. این یک اکوسیستم جامع و انعطاف‌پذیر از ابزارها، کتابخانه‌ها و منابع جامعه دارد که به محققان امکان می‌دهد در ML غرق شوند و توسعه‌دهندگان به سرعت برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ML را بسازند و به کار گیرند.

سه برنامه معمولی برای TensorFlow عبارتند از:

شبکه های عصبی کانولوشن (CNN) برای تشخیص و پردازش تصویر.
مدل های خطی در مقیاس بزرگ برای تجزیه و تحلیل داده ها و پیش بینی های رفتاری ساده
مدل‌های Sequence-to-Sequence (Seq2Seq) برای ویژگی‌های مرتبط با زبان انسان.
این بهترین آموزش ها و دوره های علوم داده را بررسی می کند.

فریمورک Framework چیست؟

فریم ورک های پایتون

 

فریم ورک های توسعه موبایل

1. Ionic

این در واقع یک جعبه ابزار رایگان و اوپن سورس تلفن همراه برای توسعه برنامه های بومی با کیفیت بالا و چند پلتفرمی برای اندروید ، IOS و وب می باشد. همه از یک پایگاه کد واحد استفاده می کنند. Ionic یک پلتفرم توسعه برای کل چرخه عمر برنامه است که به تیم ها اجازه می دهد برنامه های بهتر و سریع تری بسازند. برخی از برنامه های محبوب توسعه یافته با Ionic عبارتند از:

  • MarketWatch
  • McDonald’s Türkiye
  • Pacifica

3. زامارین

Xamarin یک پلت فرم توسعه برنامه رایگان و منبع باز برای ساخت برنامه های اندروید، iOS با دات نت و سی شارپ است. Xamarin بخشی از پلتفرم دات نت است که دارای یک جامعه فعال با بیش از 60000 مشارکت کننده از بیش از 3700 شرکت می باشد.

برخی از برنامه های محبوب توسعه یافته با استفاده از Xamarin عبارتند از:

برنامه های کاربردی مشتریان خطوط هوایی آلاسکا
CA Mobile برای بانکداری تلفن همراه
Novarum DX، یک اپلیکیشن پزشکی

فریمورک Framework چیست؟

4. فلاتر

Flutter ابزار رابط کاربری گوگل برای ساختن برنامه های زیبا و بومی کامپایل شده برای موبایل، وب و دسکتاپ از یک پایگاه کد واحد است. این دارای یک رابط کاربری رسا و منعطف می باشد و عملکردی بومی در پلتفرم‌های iOS و اندروید ارائه می‌دهد.

برخی از برنامه های محبوب توسعه یافته با استفاده از Flutter عبارتند از:

  • Alibaba (eCommerce)
  • Cryptography
  • Google Ads(utility)

 

یک توصیه قبل از شروع کار با فریم ورک های نرم افزاری

این یک ایده خوب و عالی است که قبل از استفاده از فریم ورک ها برای توسعه برنامه ، مهارت های کدنویسی را با یادگیری نکات ظریف در یک زبان برنامه نویسی بیاموزید و آنها را توسعه دهید. در غیر این صورت، ممکن است تجربه ارزشمندی را با فناوری زیربنایی که در یک چارچوب وجود دارد، از دست بدهید.

اگر از قبل یک برنامه نویس حرفه ای نیستید ، درک کدها که فریم ورک را تقویت می کنند بسیار ضروری است. این دانش زمانی که با چالش های پیچیده ای مواجه می شوید آسانتر می شود و شما را به یک توسعه دهنده ماهر تبدیل می کند.

بسیاری از توسعه دهندگان فرانت اند در چارچوب های منبع باز مشارکت می کنند تا از کل جامعه توسعه دهندگان پشتیبانی کنند. به عنوان مثال، توسعه دهندگان در گوگل AngularJS و Polymer را می سازند که هر دو به صورت رایگان در دسترس همه توسعه دهندگان فرانت اند هستند.

بسیاری از توسعه دهندگان با مشارکت در کتابخانه های منبع باز نیز از جامعه فرانت اند پشتیبانی می کنند.

فریمورک Framework چیست؟

نتیجه گیری :

پیشنهاد اصلی برای برنامه نویسانی که می خواهند از چارچوب های نرم افزاری برای توسعه اپلیکیشن استفاده کنند، یادگیری یک فریم ورک جدید یا یک زبان برنامه نویسی بر اساس نیاز به برنامه هایی است که قرار است توسعه داده شوند.

علاوه بر این، حوزه‌هایی مانند فرانت‌اند، بک‌اند، مدیریت ابر و فناوری موبایل، سهم بالقوه بازار فناوری، پایداری و موارد دیگر را تجزیه و تحلیل کنید و قبل از تصمیم‌گیری برای ثبت‌نام با یکی، ویژگی‌های فناوری را درک کنید. به پایان مقاله فریمورک Framework چیست؟ رسیدیم که اگر هر سوالی در این زمینه داشتید با ما مطرح سازید.

فریمورک Framework چیست؟

منبع : https://hackr.io/blog/what-is-frameworks

فریمورک Framework چیست؟

به این مقاله امتیاز دهید: 5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
Nikdad.net وب‌سایت
عاشق یادگیری و آموزش هستم ، آموزش ها به صورت جامع و کامل می باشد و می توانید از این راه مهارت های تان را افزایش دهید. بنده 15 سال سابقه در حوزه وب دارم که در کنار وبلاگ نویسی در نیکداد به ارائه خدمات متنوع آن می پردازیم که اگر در این زمینه سوالی داشتید خوشحال میشم که با بنده مطرح سازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =